“Onze filosofie is om mensen in de eigen huiselijke sfeer intens te laten genieten van een heerlijk ontbijt met lokale topproducten.”

Hallo, wij zijn Sabine Goossens & Tom Van Keymolen. We startten in het voorjaar van 2018 met onze ontbijtservice aan huis voor Erpe-Mere en aanpalende gemeenten. Ons doel is om jou intens en in stijl te laten genieten.

Het vinden van een geschikte naam voor de zaak was dan ook niet zo moeilijk. Toen bleek dat de beginletters van onze beide voornamen (Tom en Sabine) ook nog eens samen het woord TenSa vormden, was de puzzel compleet: inTenSa was geboren.

Sabine is de culinaire en creatieve kracht in de keuken. Kwaliteit staat daarbij steeds hoog in het vaandel en ook duurzaamheid is belangrijk. Bij inTenSa werken we uitsluitend met dagverse en lokale producten, aangeboden in duurzame flessen, bokaaltjes en manden. Ga naar de rubriek Ontbijtmanden voor meer info.

De ontbijtmanden van inTenSa zijn rijkelijk gevuld en heel gevarieerd. Ze worden bovendien steeds met de glimlach aan de deur geleverd. Is de klant intens tevreden, dan zijn wij dat ook šŸ™‚

Een bedrijfsevenement, verenigingsfeest of familiebijeenkomst in het verschiet? Ook hier biedt inTenSa de ideale oplossing met een ontbijtbuffet, broodjesbuffet of pastabuffet op maat. Kies uit ons gevarieerde aanbod van ontbijt, origineel belegde broodjes of lekkere pasta. Uiteraard steeds met verse en lokale ingrediƫnten. Ga naar de rubriek Catering voor meer info.

Heb je een specifieke vraag die je niet onmiddellijk in het aanbod op onze website terug vindt? Neem dan zeker contact met ons op. Wellicht komen we alsnog tegemoet aan jouw wensen.

Sabine & Tom
inTenSa – Ontbijt aan huis